Hesthåggån

Nye, flotte og svært attraktive 3-roms selveierleiligheter til salgs sentralt i Mebonden, Selbu. Leilighetene har høy standard og god beliggenhet. Nå kun 1 ledig! Her får du gangavstand til dagligvarebutikker, busstopp og store muligheter til et aktivt friluftsliv.  Leilighetene har en god og effektiv planløsning med alt på et plan. Hver leilighet har godt med oppbevaringsplass med både innendørs bod, sportsbod og garasjeplass.

I entre er det flislagt gulv med varmekabler og god plass til garderobe. Leilighetene har to soverom, et stort hoved-soverom og et litt mindre soverom med et stort vindu som gir godt med lys inn i rommet. Badet er romslig, flis på gulv og med praktiske baderomsplater i flismønster på veggene. Baderomsinnredning fra kvalitetsleverandøren Foss Bad.

Åpen løsning mellom stue og kjøkken med utgang til balkong/terrasse. På gulvene er det lagt eikeparkett og på veggene er det malte panelplater. Kjøkkenet har rikelig med benkeplass, hvite fronter med en stilren og moderne profil og integrerte hvitevarer.

Alle leilighetene har balansert ventilasjonsanlegg med gjenvinning og med avtrekk fra våtrom og kjøkken. Dette innfrir kravet til skifte av inneluft, noe som er viktig i nye, tette boliger

Den ledige leiligheten er i første etasje.

Om leilighetene
BRA: 76 m2
P-rom: 79m2
Soverom: 2
Priser fra: 2.290.000,-

Ta kontakt med Hans Erik Sørensen, tlf 416 59555 for mer info og visning av leilighetene.

Hesthåggån

Boligen ligger på oppsiden av Fv 705, ovenfor Høgtun borettslag og tidligere Selbu Hotell. Vestvendt skrånende tomt. Kort gangavstand til sentrum med 2 store daglivarebutikker, helsestudio, apotek, vinmonopol, frisør, bokhandel, Selbu Husflid, blomsterbutikk, legekontor, bibliotek, bank mv.

Bussforbindelse med Stjørdal og Trondheim. Ca 4 mil til Værnes/Stjørdal, nær 7 mil til Trondheim.

Hesthåggån

Her kan du se planløsninger på de ulike boligene. Vi gjør oppmerksom på at boligen bør besiktes da det kan ha vært gjort endringer i forhold til tegningene.

Last ned: